Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeprava nakladaček

Od: ludekbystricky odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,jak prosím nejlépe poslat nakladačky,aby přišly v pořádku.Přeprava pravděpodobně poštou.Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobře by mohly jako tlumící vrstva fungovat proložky na vajíčka. Posílala jsem jednou poštou broušenou mísu a jednou videopřehrávač. Oboje obložené proložkami došlo v pořádku. Možná v kombinaci s novinami, aby okurky nebyly otlačené od těch proložek.

chad
hodnocení

0x

Možná pošli Kč, ať si někdo koupí v krámě, vyjde to levněji :)

pokud ale ten dotaz myslíš vážně, Neřešíš nesmyslně velké náklady, tak se podívej, jak se balí třeba víno.

ludekbystricky
hodnocení

Děkuji,myslím to vážně,chci je poslat kamarádovi a nevím jak je zabalit,aby došli pokud možno v co nejlepším stavu.Děkuji.

chad

No jak říkám, pokud ti nevadí, že to balení a poštovný a čas vyjdenásobně dráž než ty okurky, no tak si vybavuji balené demižóny nebo láhve vína k poštovní přepravě, dřevěné konstrukce vyplněné slámou

Anebo prostě polystyren a takové pěnové kuličky a nebo cokoliv, já toho mám plnou půdu pro strýčka příhodu, že to bude jednou hodit...

Anebo taky prázdné trochu sešlápane petlahve... Jako výplňový materiál... no, jenže to neudělala nejlepší dojem na adresáta...

Pak mám ještě takové jakoby molitanové, a v igelitu zabalené ks, nedávno jsem to likvidoval...

Zkrátka možností mraky... záleží kolik 5 litrových sklenic chcete posílat nebo jenom litrových ;) musí to být holt pružný, když tou krabicí hodí, tak aby to zapružilo.

Zabalit jednu sklenicí nebude žádný problém, problém vidím při více sklenicích, a nechtěl bych to dělat, a to mám v logistice poměrně hodně let praxe

nov
hodnocení

0x

Měla jsem za to, že myslíte okurky nakladačky v syrovém stavu na zavaření. Dříve se posílaly v přepravkách.

Už zavařené ve sklenicích bych poštou zásadně NEPOSÍLALA!

ludekbystricky
hodnocení

Děkuji,samozřejmě,že mám na mysli okurky v syrovém stavu,jde mi o to aby došli co možná v nejlepší kondici.

nov

Já to pochopila správně, tak mně to sdělovat nemusíte :)

hodnocení

0x

dělal jsem v přepravní firmě...bylo zajímavé sledovat že třeba přepravu vína z jižní moravy -jak u nás nebo dál na západ-nikdo to nechtěl vzít-velké riziko rozbití/poškození nákladu a i pojišťovny to moc pojišťovat nechtěli...no a s tou poštou-záleží na lidech- když s tím někdo dobře mrskne tak to nebude dobré...ideální je zavézt třeba osobákem...samozřejmě neznám Vaše možnosti...

hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jsem několikrát viděl, jak nakládají balíky do dodávky tím způsobem, že to hážouz rampy přes celý auto, nemyslím, že by bylo reálné, aby ty okurky přišly v použitelném stavu.

liska5
hodnocení

0x

Instinktivně bych vrstvy prokládala novinama /více stránek, aby se neprotrhly, nebo textilem, což zabrání pohybu a tření okurek při otřesech a pak bych na to požádala na poště cedulku KŘEHKÉ, neklopit, a aby to šlo rychle. Drahé to bude, ale domácí a ze srdce.

tm
hodnocení

0x
Dobra je vypln ze skartovacky. Posílám kde co, i květiny na zahradu. Samozřejmě vždy musíte počítat s tím, že se to trochu otlaci. Jednou jsem posílal bednu se vším možným ppl na chalupu. Protože v bedně byla halda prázdných míst, řekl jsem si, že tam hodím i nějaké jídlo. Do dnešního dne jsem nepochopil, jak docilili toho, že při neporušené krabici byly konzervy uprostřed bedny deformovane, pytlík s těstovinami protrzeny a u okraje krabice nikoliv)) nic ostrého v krabici nebylo
ludekbystricky
hodnocení

Dobrý den,děkuji za radu,spíše bych potřeboval nějaký fígl,jak docílit toho,aby došly co nejčerstvější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]