Nejste přihlášen/a.
Můj oleandr má stále v podmisce vodu. Jakmile je na suchu v tomto vedru, začnou mu žloutnout listy a posléze usychat. To se mi stalo, když jsem na týden odjela a zanechala doma chlapi s babičkou, byl zdecimovaný hrůza. Má rád tvrdou vodu, nebo dodávat vápník. Ale kvete vám, tak výživu má. Ještě prozkoumejte, jestli nemá puklice, ty se musí orýpat, jinak rostlina chřadne. Oleandr často mívá puklice.
V Itálii jsem jich viděla celou řadu podél silnice, tak nějak se o ně nikdo nestaral, žádná zálivka v tom vedru a kvetly krásně. Také to nechápu.
Možná vadí ten suchý vzduch, u moře je to jiné, proto se nemusí zalévat. Máme takovou malou fontánku, ale funguje jen na slunci, třeba by ji oleandr přivítal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.