Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odolné rukavice

Od: janc odpovědí: 4 změna:
Prosím, máte někdo zkušenost s rukavicemi na zahradu, které nepropíchne malinik a růže? Jestli nějaké kevlarové nebo já nevím. Je jich spousta na netu, ale nevim které...Máme toho na zahradě moc, herbicid nazabirá a tak to musim trhat. Děkuji Jana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, silné, prstové pracovní rukavice z pravé kůže - vydrží skoro vše, malinik by je propíchnout neměl, u růže s opatrností. Zdravím!
doplněno 12.07.23 21:09: Nemáte zač. Já jsem rozrostly maliník likvidoval srpem a na popínavé růže jsem měl zahradnické nůžky.

farm
hodnocení

1x

Výborné jsou: Pracovní rukavice pro dělnickou profesi, s koženou dlaní nebo celokožené. Stojí málo.

pracovniochrana.cz/...

janc
hodnocení

Děkuju, zkusím.

Jistotu vám poskytnou asi jen ty rukavice pro svářeče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]