Nejste přihlášen/a.
Já se picnu ! Asi jednoho i kočka čapla měl takové zvláštní ouška celé kulaté a krátké a divný ocas s delšími chlupy na konci celý zrzavý
Má někdo osobní zkušenost s lově těchto potvor?
Delší chlupy na ocásku mívá plch. Ale spíš černošedé. To je milé úhledné zvířátko. Plch velký nemá pásku přes oko. S tím se mohl splést.. To hryzec vodní je taková velká /přes 15 cm/ šedohnědá myš s hladkým ocasem, ouška oblá, mrňavá a hnusné žluté zub a menší očíčka, než plch.. Třicet let jsem bydlela u potoka, a pes i kočky nám to nosili na schody. Někdy ovšem i rejsky a myšice. Člověk se aspoň naučí je rozpoznávat.
Delší chlupy na ocásku mívá plch. Ale spíš černošedé. To je milé úhledné zvířátko. Plch velký nemá pásku přes oko. S tím se mohl ten Váš splést.. To hryzec vodní je taková velká /přes 15 cm/ šedohnědá myš s hladkým ocasem, ouška oblá, mrňavá, hnusné žluté zuby a menší očíčka, než plch.. Třicet let jsem bydlela u potoka, a pes i kočky nám to nosili na schody. Někdy ovšem i rejsky a myšice. Člověk se aspoň naučí je rozpoznávat.
0x
Kdysi někdo radil drastickou metodu. Do těch děr naházet kousky hustě bodlinatých kaktusů, že zvíře si to zapíchne do tlapky a kvičením a naříkáním dává signál ostatním, že tam je nebezpečno, a oni prý opustí teritorium. Sama jsem to nezkoušela, nám stačily kočky a pes. Někdo radil radio pod hrnec. I ty kupované plašičky bych vyzkoušela
0x
Od zítřka mají v Kauflandě jakýsi odpouzovač na baterky za 299 korun, tak to zkuste koupit. Taky si ho koupíme, protože už nevíme, co s těma potvorama dělat.
Co s nima?
Trávit je asi nemohu když tu mám kočku (která to nestíhá nosí denně 3-4 myšky … pole s pšenicí za plotem) aby tu otrávenou nesežrala
Má někdo recept jak se opravdu účinně zbavit vodního hryzce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.