Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibišek vs svilušky

Od: marcela54® odpovědí: 7 změna:

Prosím,čím zlikvidovat sviušku,dělá se mi na Ibiškách pavučinkalisty žloutnou,koupila jsem postřik,ale snad jsou již odolné potvory! :))

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

2x

Mně vždy spolehlivě zabral přípravek Omite, je třeba dodržet koncentraci, doporučenou v návodu.

hodnocení

Děkuji za radu,udělám to,protože mi už zničli krásné lonské ibišky,které nádherně kvetly. díky :)marcela

hodnocení

koupila jsem Svilušky - stop! je to Omite,jak často aplikovat,víckrát,zatím jsem jednou ošetřila...

hodnocení

2x

Volte tedy jiný, Omite 57, BI 58 NEU, Anthio 33...

hodnocení

Děkuji moccc :))

koralek*
hodnocení

2x

Svilušky jsou fakt odolné potvory, doporučuji stříkat a postřiky měnit, pokud možno, dejte ibišek přes léto ven, mají rády vzušnost, pozor jen na přímé polední a odpolední slunce. Moje babička dokonce listy omývá mýdlovou vodou a spchuje je následně čistou vodou, tak přeji hodně zdaru a nezapomeňte hnojit a pravidelně zalévat!

hodnocení

Děkuji,ano zalévám,myslím až dost i přihnojuji.díky marcela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]