Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné sanvitálky

Od: maky® odpovědí: 6 změna:

Hezký večer, mám dvě keramické mísy a v nic sanvitálky. Jedna je na dvoře, druhá na balkově. Na slunci jsou obě celý den, na dvoře je stále krásná a na balkoně na výhni během dopoledne uvadne, tak ji šoupnu do pokoje, po chvíli se zmátoří, už ji asi nechám uvnitř. Vloni jsem měla dvě na balkoně a také jedna špatně slunce snášela, měly by být odolné, ale některé nejsou. Čím to může být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

3x

Na balkoně jí není dobře,je tam moc výheň.

hodnocení

2x

Dvůr je rozpálen méně než balkon.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, bude to tím prudkým sluníčkem - zřejmě, jak jde jeho denní chod, tak se na tom dvoře udělá během dne (od domu=?) stín, ale na balkoně je výheň celodenní a bez stínu (to byste tu kytku na balkoně musela něčím zastínit). Zdravím!

hodnocení

2x

Mi se moc líbí výraz "toulavý stín". A na balkoně ho není ani kousíček a navíc, stále průvan. I když mírný, ale stále vysušuje.

hodnocení

Všem děkuji, ano, na balkoně je to šílené, už ji nebudu trápit a půjde také na dvůr, jestli se zmátoří. Na tom balkoně si libují asi jen pelargonie, ale afrikány jsou kolem poledne také povadlé a pijí jak duhy. :)

liska5

Na takový balkon misku nebo korýtko s netřesky. Mám takové vínové větší netřesky, a teď kvetou růžově, i když je téměř nezalévám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]