Dobrý den, spíše jsou moc vystaveny sluníčku, které je spaluje. Zdravím! doplněno 16.06.23 14:43: sasa - podobnou reakci jsem očekával, protože, jak to tam to pěstební místo vypadá, znáte jen Vy. My musíme hádat a zkoušet se trefit odpovědí, která se Vám bude líbit. Tak dám šanci dalšímu, kdo se nachytá . doplněno 16.06.23 15:01: sasa - možná na ty rajčata čůrá pes nebo kočka.
sasa*
Všechno bych bral, ale se sluníčkem- těžko, jsem pod kopcem a otevřen na sever! Proto nemám ani skleníček a pěstuji takto, aby byla čersvá pro vnoučata, když se zastaví..
sasa*
Snad se povedlo i foto:
sasa*
Bene díky za reakci, vím, že je to hoodně těžké. Psa ani kočku nemám. Rajčata na balkoně mám již 3 rok a až letos tahle některá blbnou. Zeminu mám 1/2 kupovanou a 1/2 dobře proleželý kompost. Ale to by takhle odcházely všechny rostlinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.