Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škůdce na živém plotě

Od: nohavka odpovědí: 2 změna:

Mám živý plot z ptačího zobu, jeho listy se rolují a deformují, když list rozevřu ,občas zde objevím nějaké bílé tečky. Ptal jsem se již všude možně, ale nikdo mi nebyl schopen poradit, prý mám zkoušet různé přípravky a pozorovat, jaký mají účinek. Má s tímto někdo zkušenost? Děkuji za případnou odpověď. Pavel

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wlassta*
hodnocení

2x

napadení sviluškou. Ta dokáže stromek i úplně oholit a oslabit. Rozhodně nic neriskovat a aplikovat postřik proti savému hmyzu se smáčedlem dvakrát týdně, cca 3 týdny.pokud jde o plisen,nekupoval jste z baumaxu? pokud ano pomohl mi previcur a potom discus.cau*stop*

limetka*
hodnocení

0x

Nemohl byste to vyfotit a vložit sem? Možností je víc a stříkat pokusně kdečím je stejná blbost jako radit takhle naslepo bez bližší informace...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]