Už v loni se mi objevilo usychání na koncích větviček plodných ,vždy to začíná vadnutím listů a pak to zcela uschne..v obchodě mi doporučili postřik (jarní postřik)tak jsem to postříkal a dál to nepokračovalo a část úrody jsem zachránil...letos jsem to tedy postříkal a jen co strom odkvetl už je to tu zas..myslím že to bude chtít jiný postřik..nevíte někdo jaký?nebo čím to je..prve na mne prodavačka koukala jak na blbce co po ni chci...tak se asi netrefila.jde o jabloň tak cca 15 let stará..dvaapul metrů vysoká .děkuji za každou radu už fakt nevím .
Řekl bych, že jdem om moniliovou spálu. Zkus nový přípravek Belanty., Ale příliš to neodkládej... Pokud bude sehnání problém, zkus se podívat do e-shopu na Agromanual.cz nebo na Heureka.cz.
radek123
Tak díky..hned jsem to objednal ...je pravda že mám na zahradě pár třešní a Vyšní a už asi pátým rokem je tu dost silná spala,takže s tím bojují .ale že i jabloň by ji mohla dostat to jsem fakt nevěděl..tak snad to zabere. .díky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.