Zdravím, zdědil jsem sekačku Honda a při prvním sekání mi přestal fungovat pojezd. Po sekání jsem v trávě našel pružinu. Chci se zeptat, kde se ta pružina v sekačce nachází a lze to opravit sám? Děkuji za odpověď. Ivo
Koukni proč to nejede Bude tam řemen kerej od motoru pohaní nápravu Ten řemen napíná napínací kladka Ta kladka je přitahována pružinou Pružina vypadla kladka nenapíná řemen klouže sekačka nejede Toť uvahá má
Přesně tak - pružina napíná kladku která nepne řemen a ten začne pohánět kolečka. Dát sekačku na hever a zespoda se podívat kde je tato kladka a tu pružinou našponovat proti lanku ovládání pojezdu. Jen pozor na olej aby se nezalily rozvody - nenaklánět na stranu hlavy motoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.