Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrická strunová sekačka -výběr

Od: jaraz® odpovědí: 2 změna:

Dne jsem použil již 3 typ sekačky a opět je problém. U jedné byly 2 struny a stále fungovala pouze jedna, u druhé nešla automaticky vytáhnout poklepáním a u třetí bylo také nutné rozebrat hlavu již po metru sekání,kdy se ustřelila a bylo to dosti nešikovné. Doporučíte nějaký typ,se kterým by nebyly takové problémy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám aku sekačku z Lidlu,stála asi pětistovku a má takové dva červené,umělohmotné nožíky.Když se omelou,tak během vteřinky se nasadí nové.Proti strunové,kterou jsem měla dřív je to veliká paráda.

sasa*
hodnocení

0x

Přehodnotil bych tvé rozhodnutí na elektriku... Jak máš velký pozemek k sekání? Měl jsem 3 ks elektriky, ale byly to

jenom hračičky. Jak píšeš... Před 7 lety jsem koupil benzínku a super. Průměr struny můžeš dát větší apod. Z druhé strany je fakt, že musíš mít stále k dispozici čerstvý benzin ! Pokud máš auto no problem , V kanystru čistý benzin a do sekačky

PET lahev a přidáš olej. Benzin, který zbyde po sezoně v kanystru naleješ do auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]