Letos na jaře se stalo, že spojky na hadice protékají. Nechce se mi kupovat zase nové. Ale co dělat? Napr. kropící hlava od gardeny stala majlant (premie za kvalitu), ale taktez kape. Čili vodu na zahradu vypínám resp.poustkm jen když jdu zalévat. Mimochodem všechny ty zaklapavaci koncovky jsou s průměrem 1/2". Dělají se na 3/4?
1( Nenechávejte to přes zimu venku anebo aby na O kroužky svítilo sluníčko
2( nezapojte to nasucho
3( kupte si O kroužky do zásoby, pokud nejste schopen jedna a dvě splnit
Já kupuju Mosazné rychlospojky na aliExpressu, myslím zejména ty speciální co tady nejdou sehnat, redukované na závit. Ty klasické plastové kupuju zásadně v Tescu ve výprodeji za 50%
jinak mám rychlospojky i přes 30 let staré, ještě nějaké slovenské výroby.
A zatím jediný co se mi ulomilo tak byla nějaká prémiová italská, jinak všechno tak nějak funguje i 20 let staré. Gardanne u bych si nekoupil ani kdybyste mě přemlouval - Tam je prémiová akorát cena
pavels
Mosazne spojky nabizi taky Lidl, ale kvalitu nedokazu posoudit.
Pasuji na slovenske. Jek budu u pc nejduu odkaz a dodam. doplněno 30.05.23 15:03: jana-crhakova@centrum.cz Šafaříkova 2 69301 Hustopeče Stanislav Crhák. doplněno 30.05.23 18:00:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.