Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mám dotaz, před léty jsme porazily vzrostlý stříbrný smrk po kterém zbyl pařez výška asi 75 cm, nechala jsem ho zarůst břečtanem ze všech stran, ale břečtan roste dál vo výšky, jak by se dal pařez upravit, nechci tam stálle dávat mísu s kytkami, nešlo by ho nějak prodloužit,aby břečtan se pnul dál nahoru, třeba na něj položit další pařez nebo něco jiného,nebo jak ho břečtan využít,dík,d
Pařez navrtáte, vložíte do otvoru násadu od lopaty, nebo několik děr a násada na hrábě, různým směrem. Klidně i jiný materiál a tvarujete si korunu, jak chcete, dle uměleckého zaměření.
hele zas ten pán, co mi radil s výměnou viadrusu za nový, nic jsem nevyměnila, zatím mám starý, tohle je dobrý nápad s tím navrtáním,dík,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.