Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze sehnat žlutou Saintpaulii?

Od: mario® odpovědí: 5 změna:
Zdravím rádci , sbírám africké fialky a zajímá mě , zdali existuje i žlutá varianta . Pokud ano , nevíte , kde ji sehnat? Děkuji
Mario

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Rusku. Není čistě žlutá, ale už hodně jo. Ale bude asi už i tady, zkuste na FB skupinu "Africké fialky a streptocarpy".

hodnocení

2x

Bez záruky - Ivet-africké fial/... - ale za dotaz nic nedáte. A jsou tam i jiné krásky :)

futra
hodnocení

2x

www.fabviolets.cz

liska5

Taky jsem našla: info@fabviolets.cz. A je to u nás - Proseč- Kutřín, pí Čermáková. V tom katalogu je taková nažloutlá spíš krémová, Warm Sunshine, jinde ji zobrazují žlutější /reklama?/ Taky jsem kdysi pěstovala mnoho druhů a barev. V hydroponii. Co já šlohla lístečků!

hodnocení

@liska5 děkuji za info , také jsem si všiml , že některé jsou žlutější . Pod jednou fotkou jsem našel popis , že je barva lehce upravená přes počítač . Nu což , úplně žlutá asi není , ale i tak jsem tam našel mnoho zajímavých druhů . Děkuji !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]