Dobry den, dokud nevykvete, tak je urceni obtiznejsi. Ja tipuji drevitou pivonku nebo trubac (oboji jsou rostliny trvale, venkovni a krasne). Nevyhazujte, pockejte. Zdravim!
Když vidíte narašené pupeny, tak se určitě něco ukáže. Určitě listy, možná i květy. I pouze zelená může být krásná, tak na ni počkejte a určitě nevyhazujte, bude z ní radost.
Ta zelená barva je někdy v dřevě i dlouho po uschnutí. Takhle nevypadá v půlce května rostlina, která je v pořádku. I ibišky, které nasazují pozdě, už mají listy - možná je to on a něco tam není v pořádku.
sisi. Docela s vámi souhlasím, že stromek či keř bude v nedobrém stavu. Za mne to je šeřík podle stavby větviček, vstřícných pupenů,vrchlové dvojice pupenů. Za mne špatně odebraný odkopek a nyní živořící. Už v květináči je to ledabyle zasazené.
To není ani zasazené, to je jen založené v kýblu na přenesení. Kdoví jak dlouho a v čem rostlina stála. Můj minišeřík Miss Kim má podobný habitus, ale ten už touto dobou kvete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.