Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku strunová sekačka parkside 20v team

Od: tomo30® odpovědí: 9 změna:
Má někdo Aku strunovou sekačku parkside?má to smysl kupovat?999,-...jen na dosekani kam klasicka sekačka nemůže

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

manas
hodnocení

3x

Pozor ta cena 999 Kč je pouze za samotnou strunovou sekačku. Pokud akumulátor a nabíječku už nemáte od něčeho jiného tak musíte k té ceně 999 Kč připočítat ještě nabíječku a akumulátor.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, měl jsem jinou, ale Parkside je v rámci levného hobby nářadí slušná značka (měl jsem od nich jiné nářadí a bylo či je fajn). Ta ruční "strunovka" je jen na rychlé dosekání okolo keřů, stromků nebo obrubníku a svou práci si za ty peníze udělá. Zdravím!

hodnocení

0x

20V mám ocasku, přímočarku, vrtačku, (rázový utahovák už jsem daroval potřebným) takže pokud bych měl takový problém, rozhodně bych do strunky na dosekání kolem záhonků šel... - bez smradu benzínu, síla u 20V je dostatečná - snad jen koupit lepší strunu.

Teď budu vracet aku nůžky - protože ten nůž je bláto - nevydržel čerstvou meruňku... A nedávno jsem vrátil aku postřikovač - bohužel už se nedělají a vrátili mi peníze.

Ale i reklamace jsou u LIDLU velmi rychlé a většinou vrátí peníze ... tak si objednejte on-line, vyzkoušejte, uvidíte.

Mohu se zeptat na typ postrikovače/závadu?
jm
lidl.cz/...
A Závada lehce odstranitelná ... Někde byl studený spoj. Při pohybu kabelů uvnitř elektroniky mělo/nemělo proud. Myslel jsem si, že mi to opraví nebo vymění za novou... Vrátili peníze.
Druhou jsem si už nekoupil, protože to z 90% použil jen soused a já mám ještě motorovou stihl po dědovi...na vysoké stromy přece jen lepší a rychlejší řešení.
Ok, měl jsem ten samý postřikovač dokonce 2x, mě zas u obou začlo dost protékat čerpadlo (cca po 3-4 postřikovačich). Na jednom jsem předělaval konektory ktere byli špatně nalisované. Jinak v lidlu podle mě nic neopravují, pokaždé to řeší vyměnou/vrácením peněz.

hodnocení

0x
Taky jsem nad ním uvažoval, teď mám benzinový vyžínač a jak ho používám 5x v roce na 10 minut, je to celkem opruz startování/míchání benzinu/smrad/hluk..

hodnocení

0x

Sused ju vlastní už cez tri roky, predtým behal s krovinorezom okolo stromčekov a teraz ho už vidím behať len s tou na baterky, takže je asi spokojný a on je povahy,že to musí byť vykosené na jedničku.

hodnocení

0x

Mám ji tři roky a je výborná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]