Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roubovaná okurka hadovka

Od: bekycek* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, dnes jsme byli na trzích v Ř...i (severočeský kraj). Byli jsme moc spokojeni, obrovský sortiment balkonových květin zeleninové sadby a dalšího sortimentu v perfektní kvalitě. Koupila jsem si mimo jiné sadby i roubovanou okurku hadovku do skleníku. Prodávající mi vysvětlil postup jak okurku zasadit, přesto chci ještě poprosit jak okurku správně pěstovat. Moc děkuji za vaše zkušenosti.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já pěstuji jen obyčejné hadovky, takže sazenici zasadím a ona roste. Ale zaujala mne Vaše otázka, tak jsem si do vyhledávače napsala "roubovaná okurka", a vyskočilo docela hodně informací. Třeba jsem se dozvěděla, že prý jsou odolnější proti těm běžným chorobám, což jsem nevěděla. A jelikož toho tam je hodně, a Vy tu okurku máte, tak bych Vám doporučila udělat to co já, a postupně si rozklikat všechny rady. Ono je toho tam totiž hodně.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]