Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je s těmi muškáty?

Od: aja1946® odpovědí: 4 změna:
Pěstuji je léta. Tyto jsem koupila v Lidlu a květy takto usychaji. Ze by je prehnojili? Suché ani přemokřene nejsou
ani namrzlé. A dopadla tak všechna poupata, která vyrazila.

Co je s těmi muškáty?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Také se mi to už stalo. Jsou přehnojené, spálené. Ze začátku rostly takové, musela jsem je otrhat, později už nová poupata byla v pohodě. Slyšela jsem od známých, že také měli také takový problém.

03.05.23 19:57
hodnocení

Diky

hodnocení

1x
Do supermarketu jdou často přehnojené a "vyhoněné" rostliny . Raději před zazimováním muškáty nařízkujte a poté zapíchejte do květináčku s hlínou . Devítka květináč je tak na šest řízků . Příští rok budete mít krásné , doma pěstěné muškáty . Dělám to už roky , dobře koření
hodnocení

Těžko je uchovate v panelaku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]