Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochrana před slimáky

Od: mh odpovědí: 7 změna:

Nemá někdo zkušenost s měděným "plotem" proti slimákům. Je opravdu účinný a španělští slimáci tuto měděnou pásku nepřelezou? Nebo to jsou vyhozené peníze? Děkuji za info.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Já zas Ferramol, že je ekologický a slimáci po něm zdechnou zalezlí.

Tak ten je to nejlepší.

hodnocení

2x

Roky používám Feramol a je to v pohodě.

hodnocení

1x
Měl jsem to na vyvýšeném záhonů. Měděnou pásku a slimák se tam prostě nějak dostal.. Považuji to za zbytečně vyhozené peníze, pořídil jsem si indického běžce a ten je lehce pojídal. Případně granule na slimáky, ale nic efektivního neživého/nechemickeho jsem zatím nenašel.

jj, není nic účinnějšího než sběr a do záhonu granule. Ráno a potom při stmívá ní sbíráme, třeba půl 2 litrové petky za den

hodnocení

1x

Jestli chcete mít jistotu, že Vám slimáci všechno nesežerou, tak opravdu Feramol. Vyzkoušela jsem už několik rad, jako třeba roztlučené skořápky a nefungovalo to.

sasa*
hodnocení

0x

Myslíte plzáky? Chytám na pivo do nádobky .Pivo může být i zvětralé..Utopí se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]