Co je toto za podélné rysy na paprice? Vypadá to jako."strupy" u člověka nebo křeč0vě žilky učlověka Na chuť to vliv namá. Je to u kuppovaných kapíí z jedbé várky vjedenčas. (Nadpis už nelze editovat :.( Obrázek: vlevo s rysy, vpravo bez
Nic nebezpečného to není, prostě jenom nějaká naprosto běžná "kosmetická vada" na paprice. To na tom druhém obrázku už je to horší, o to byste se měl zajímat, protože tam je vidět, že paprika začíná hnít od špičky.
Ty "rysy" bych neřešil (asi bych si jich ani nevšiml). Lehce nahnilou špičku bych s určitým přesahem odřízl a papriku normálně zkonzumoval. Hniloba není plíseň, ktreá by měla podhoubí prorostlé dál do plodu.
Představila jsem si rysy ostrovidy v paprikovém poli nebo rysí maso v guláši, ale tohle?
Mockrát jsem takovou papriku viděla. Vzhledem k tomu, že na ni působí výkyvy teploty, slunečního svitu, vlhkosti a navíc k nám cestuje kdovíodkud, tak může mít nějaké neškodné kožní neduhy, jako třeba lidé pihy. Neřeším a sním.
To už si zřejmě děláte srandu. Proč si něco takového nehledáte teda sám? Víte co takové hledání něčeho tak neurčitého zabere času? Ale asi to víte a právě proto se ptáte tady. A pak, k čemu to bude dobré? Vždyť je to hloupost.
A ani Vy sám nevíte co vlastně hledáte, když napíšete "rysy" na paprice. Já na té paprice nic narýsovaného nevidím. Ale chápu, že jestli položíte tu otázku takto, tak nedostanete odpověd nikde jinde než tady, protože nikde jinde nemají rádci takovou trpělivost, aby odpovídali i na takovéto dotazy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.