Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roundup flex - jak naředit?

Od: kyticka777® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,prosím poraďte,koupila jsem si roundup flex na hubení náletových rostlin na stráních, které potrebuji vyčistit.Jen si nejsem jistá jak ho naředit. Prosím mohl by mi někdo poradit,z návodu moudrá nejsem.
Roundup flex - jak naředit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dávkování používám 200-400ml na 10 litrů vody, záleží co chci stříkat. Na jednoleté plevele stačí méně (např 200ml) na vytrvalé více(300) a na naletové dřeviny/výmladkú apod nejvíce (400ml). Samozřejmě není glyfosát jako glyfosat záleží na množství účinné látky na litr. Návod na použití by měl být pod etiketu.

hodnocení

4x

Když vezmeme z návodu 5 l na hektar v 200 l vody, tak mi z toho vyjde 2,5 deci do 10 l vody.

hodnocení

0x

A nezopomeňte nasypat do 10 l roztoku polévkovou lžíci jakéhokoliv hnojiva.Ledek cererit kristalon.Několikanásobně to zlepší účinek.

Sice to není několikanásobně, ale používá se pouze síran amonný nebo DAM. Vámi uvedená hnojiva nechte na hnojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]