Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pažitka divně roste

Od: libi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, pěstuji poprvé pažitku a nějak divně asi roste(viz foto). Na koncích výhonků jsou asi semínka. Zasadil jsem ji asi před 14-ti dny a mám ji na jižní stranu na parapetu za oknem.

Díky za odpověď.

Pažitka divně roste

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Na konci je obal semene, ze kterého to vyklíčilo. Normální stav.

olinl
hodnocení

0x

Co jsem si všiml, tak pažitce se daří spíše venku než v bytě.

hodnocení

0x

Je to chudinka. Na koncích lístků jsou obaly od semínek, to není nic divného. Ale jinak je slabounká a mizerná.

Pažitku mám na zahradě, ohromnou. Už mám 2 plastové krabice nasekané v mrazáku. Slepice dostaly už také několikrát. Sousedé nechtějí, prý mají taky. A pořád roste a roste...Nechám ji, zda nebude ještě náhodou někdo chtít, než dojde do květu.

Vždycky je lepší přirozené prostředí. Ano, nějaká chudinka Vám vyroste, ale nikdy to opravdu nebude ono. Pokud budu mít čas, dám fotku, jak prospívá na záhoně ten zbytek, který jsem dosud neostříhala. Všechno prostě potřebuje to své. A s tím nic nenaděláme. Jaga.

Pažitka divně roste #2
id
Není chudinka. Ze semínka vždy vyroste slaboučká, až seřezáváním zesilí. Je pravda, že v záhonku se jí daří lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]