Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem semena těchto konkrétních salátů a špenát.
Vůbec se v těch obrázkách nevyznám, kdy provést výsev, výsadbu..
Je možné tyto konkrétní druhy ještě vysét doma a pak následně přesadit do truhlíku či na záhon? Díky.
Salát jsem si někde v rohu zahrady vysela rovnou do půdy asi od půlky dubna každých 14 dní špetičku semínek na maličké místečko jako dlaň, aby dorůstaly postupně. Jakmile byly větší, rozsadila jsem je na záhon. Když byla zima, přikryla jsem je plastovou krabicí nebo sklenicema.
Špenát - semínka jsem několikrát od jara do podzimu rozhodila na záhonek. Zpočátku před výsevem třeba fazolek , co se sejí až koncem května, jindy po sklizni ředkviček..Zahrábla hráběmi do půdy, trochu uplácala deskou a hotovo. Špenát se snad nikde nepředpěstovává. Dá se vysít i hustě do řádku. Líp se pak sklízí.
Sejí, vysejí se semena. Sází, vysadí se rostlinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.