Nejste přihlášen/a.
Zakoupili jsme v Mountfieldu elektrickou akumulátorovou sekačkz greenworks a k tomu 2 akumulátory 60 Ah. Podle návodu jsem v zimě akumulátory kontroloval, dal na nabíječku a oba ukázaly 100% nabití. Nyní jeden akumulátor v sekačce jede, ale druhý nic nedělá ani nerozběhne nabíječku. Když stisknu ten testovací knoflíček na akumulátoru, tak se rozsvítí všechny letky, jako by byl plně nabitý. Nyní mne napadlo, že možná zaoxydoval jeden kontakt. Jdo to prostříknout a dám zprávu.
Na tom akumulátoru je 60, tak nevím, co to je. Prostříknul jsem a je to stále stejné, asi odešla nějaká elektronická součástka v tom akumulátoru. Zítra jedeme do Děčína do Mountfieldu to reklamovat.
Tak se musím zase všem omluvit. Nakonec jsem vzal ten druhý akumulátor z nabíječky, dal ho do sekačky a zase nic. Potom jsem si všiml, že je vytažená ta červená pojistka, asi jsem při vyndavání akumulátoru zatáhl za ten její provázek a povytáhl jí. Takže už je vše v pořádku a do Mountfieldu nemusíme. Máme tu sekačku krátce a tak se s ní stále seznamujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.