Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní těsnění do sekačky Fieldmann

Od: janka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, jestli se dá někde sehnat těsnění pod hlavu karburátoru do sekačky Fieldmann FZR 4008 - 79 B? Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
těsnění pod hlavu karburátoru?
Asi myslíte pod hlavu motoru...a jaký motor tam máte?
doplněno 17.04.23 18:43: Servisy a ND
jak-vybrat-sekacku.cz/...
janka
hodnocení

Já to nevím přesně, někde to mám napsané, faktem je, že jsme tu sekačku koupili přes net před 3 lety, pořád s tím cosi a manželův kamarád zjistil, že to těsnění tam bylo dáno nějak špatně a proto jsou ty potíže. Nikde nedokážeme nic zjistit.

Napřed si musíte ujasnit jestli sháníte těsnění pod hlavu, nebo těsnění pod karburátor. Já se značkám jako je Fieldman nebo Alko vyhýbám takže nedokážu říct jestli tam mají svůj motor nebo je to jen briggs překrytý jejich plasty. Pokud by to byl briggs, bude odpověď jednoduchá. Briggs nemá těsnění pod hlavou a těsnění pod karburátor se dá v nejhorším případě vystřihnout z papíru a napatlat těsnící pastou protože tam nejsou žádné tlaky ani extrémní teploty. Ale samozřejmě je lepší ho objednat za dolar z Aliexpress.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]