Nejste přihlášen/a.
Hezký den všem.
Potřebuji poradit značku opravdu KVALITNÍCH rychlospojek na hadici 3/4"
Koupil jsem jakési rychlospojky Bradas bradas.cz/...
a ty teda tečou jak Niagára. A to jsem to postupně dotáhnul opravdu na krev. Z šesti neteče jediná. Myslel jsem, jestli to není třeba tvrdou hadicí (stáří cca 8 let), ale to asi ne. Zkoušel jsem tam dát jinou, kterou jsem doma měl a vcelku v pohodě po silném dotažení.
Díky za tipy.
Tak já mám taky vyzkoušeno dost a dost rychlospojek a nejlepší ale "bohužel" i nejdražší jsou od Gardeny.Níkdy netečou a neprotíkají.Právě ty laciné se nikdy neosvědčily.
Hadice je tato: zahradni-hadice.heureka.c/...
ale jak říkám, po těch 8. letech je tvrdá jak blázen, ale to nevím, jestli to má nějaký vliv.
a na Moravě mají spojky Hospodářské Potřeby Crhák, Hustopeče, Šafaříkova 6, hlavně mají neredukované 3/4 " na 3/4" včetně spojek, ale také 3/4na1/2"
Píšeš že: Z šesti neteče jediná.
jak si to máme přeložit? Jakože teče r, protýká a nebo neprotíká,?
brada z to je asi polská značka, výroba nejspíš v Číně. Já mám z Číny takový ten čep, jak se strká do rychlospojky a to má úplně jiný rozměr asi o milimetr takže to fakt netěsní
Zkoušel si je prohodit, jestli není problém v hadici?
Když tu Rychlospojku rozebereš, tak není vnitřní průměr hadice příliš velký na ten malý trn rychlospojky?
Protože pak to logicky nejde moc utáhnout, V závislosti na houževnatosti hadice...
Pokud ti to ale teče někde jinde, například v tom čepu, kde se strkají ty nástavce s Čepem s O kroužkem, no tak to je na reklamaci...
Já si podobné srandy kupuju v Tescu v regále, když to mají ve výprodeji, případně v lídl shopu, když to můžu kdykoliv vrátit do 3 let... Naposledy to byly třeba postřikovače a postřikovací pistole, za 49 Kč ks.
Pouze na místa, kde to dávám cizím lidem, a je tam tlak a vodovodní řád a slunko na to smaží a mohlo by způsobit únik vody, tak tam se snažím dávat kovové...
Gardeny fakt nekupuju, protože to je hodně předražené
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.