Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera jsem byla na zahradě ( není u domu, tak tam nejsem každý den) . V části zahrady kde máme posezení je to asi 10m od rybníku mám malý záhonek asi tak 25 cm široký a 4m dlouhý na kytky. Už dva roky mi něco podvrtává tento kousek, jinde v trávníku nic není vidět, ale tady mám nasázené mini růže a nízké karafiáty. Loni v létě jsme si s tou potvůrkou hrály kdo to vydrží déle. I několikrát za den mi kytky vyhodila nahoru nad terén a nebo i kořenama nahoru, já je zase zamáčkla, atd.. Na podzim, už byl klid, tak jsem vše zazimovala a celou zimu tady nebyla. Včera jsem to odkryla vše zvednuté, pod tím tunel, že bych tam dala předloktí jak je veliký a u rostlin nejsou kořeny. Poradíte mi někdo co to je a jak to vypudit.? A dále mám dotaz, uvažovala jsem, že bych třeba do země zakopala truhlíky a až do nich teprve nasázela kytky, aby byly v zemi, ale nevím zda je to dobrý nápad jestli to nebude pro rostliny malé. Poradí mi někdo? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.