Zdravím Mám otázku … zdědil jsem dům a chci se zeptat na úpravu zahrady kolem plotu. Na začátku května bych chtěl srovnat zeminou zahradu . A otázka jak a co dat kolem plotu . Krátkodobě než budu dělat kolem obrubniky . Zda nějakou fólii proti prorustani trávy a zahrnout nějakou kůrou? Popřípadě jaká folie by se tam hodila . Díky Michal
Kolem plotu spíš nějaký záhon (z dřevěných obrubníků, nebo betonových) dát bylinky, květiny apod. Ty vrata jsou asi hlavní z cesty? Anebo vchod k sousedům?
majklzee
Ta dlouhá nudle je vjezd pak pro auto z ulice . Tam mám v plánu obrubniky z betonu . A zbytek zahrady prave resim něco, aby to trochu vypadalo, takže moje představivost ztroskotala u obrubniku musím někde načerpat inspirace .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.