Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Robotická sekačka

Od: macek71® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, má někdo zkušenosti s robitickou sekačkou? Jde mi o ty levné z Obi, Hornbach , Hecht atď Poseká to trávník “ rovnoměrně”. Zda nevynechá místa atd. Mám malý pozemek cca 500 m2, rovný . Umí to přejet chodník? Jde mi o to,že bych chtěl . Aby posekal pozemek před a za domem, který je rozdělen cca 5 m dlouhým chodníkem ze zámkové dlažby.( nejsou tam překážky, jako obrubník atd)Poprosil bych o zkušenosti . Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

minimálně té sekčce musíte vykolíkovat kam nesmí..samozřejmě se nepředpokládají hrbaté trávníky, takže nějaký kpec plevele asi nebude to pravé ořechové. Očekávám že si tohle levné asi nikdo nekoupí na profi založený trávník, ten si koupí drahou. Jde také o výkon, jde o to jak velký má nůž, kdy a jak se brousí, jaké má otáčky, jestli sbírá, nebo jestli mulčuje, nebo jestli jen seká, jak zvládá rohy a okolo plotu...co je pak potřeba dosekat ručně nebo jiným strojem..jak velkou má výdrž a kapacitu baterie, dobíjí se automaticky nebo ručně nějakým šudlátkem třeba až 16h...atd. no a tohle se dá vyčíst z parametrů nebo návodu..

hodnocení

Máte naprostou pravdu.Právě proto se ptám, zda někdo ty “ levné” do 10000 kč má a jak je s nimi spokojen.

111®
hodnocení

0x

k těm sekačkám nejsou na netu návody?

hodnocení

Já jsem neviděl návod, kde byvýrobce napsal , že je sekačka špatná, že vynechává místa atd. Já chtěl vědět osobní zkušenost, kdo ty levné sekačky. Má. Ale děkuji za radu. Zkusím nějaký návod stáhnout, třeba to tam opravdu jě Děkuji za odpověď

111 - ty jsi spadl asi z Marsu ne? On se ptá na zkušenosti a ty ho odkážeš na návody na netu...tvl.

111®
hodnocení

0x
Tak já ji nemám a na naši trávu ani nekoupím. Mam 30let na elektriku. Kola ma uz druhý a lezos dostala nove hridele kol. Nasel se dobrák co je vysousteuzil i se zavitem a hlavou sroubu.

Už Vám to tu někdo psal proč vůbec odpovídáte?

Pán se ptá na zkušenosti z robotickou sekačkou.A vy mu odpovídáte že ji nemáte a ani nechcete a máte měněný kola a hřídele...

To fakt není normální

111®
A tebe se to dotklo? Co jsi napsala za zkusenost.

pavelpaska
hodnocení

0x

Rad bych poridil robotickou sekacku, u ktere cekam, ze poseka kus zahrady (cca 200m) jednou za tyden. Nechci golfovy travnik, ale mohl by byt posekany.

Otazka zni, zda roboticka sekacka zvladne posekat treba 1-2cm prirustky travy. Zatim jsem cetl, ze to lidem seka prakticky porad a maji male prirustky v radehc milimetru, ktere roboticka sekacka bez problemu zvladne.

Je to na chatu, takze u sekacky budeme "na vikendy". Riziko ukradnuti si uvedomuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]