Nejste přihlášen/a.
Ahoj - dobrý den.
Dnes je to přesně měsíc od prvního výsevu semínek. Dnes mám semínka poměrně dosti vzrostlá - rajčata - cukety - okurky.
Za oknem svítil oslunce, tam se jim dařilo. Ale je cca 11.4. a za cca 7 - 10 dní by to chtělo ven protože velikost už tomu nasvětšuje. Koupil jsem si netkanou textilii, která chrání před chladem - mrazem. Teploty co jsem koukal budou v dalších 10 dnech okolo 12 stupňů. v noci okolo 4 stupňů. A má otázka - když to dám třeba za týden ven, nebudou to denní teploty nízké na přesazení na políčko/zahrádku? Přes noc jistě pro jistotu přikreju tkaninou.
Díky za info - letos mám poprvé zahrádku, tak se omlouvám za dotaz.
K.
V květnu, cca v polovině měsíce přijde takové období, kterému se říká "ledoví muži". Je dobré a rozumné počkat, až se zmrzlíci přeženou a pak hurá se vším ven. Nic nezmeškáte, když počkáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.