Dobrý den, v sobotu jsem byl s babičkou na borůvkach. Náhodou jsem narazil na něco, co jsem v životě neviděl. Ze stromu vedla hadička do lahve a v lahvi byla stříbřitě bílá tekutina. Posílám fotografii a těším se na vysvětlenou.
Když jsi šel včera s babičkou na borůvky, viděla jsem Tě. Právě jsem totiž bruslila na našem rybníku. A manžel si mezitím medil na dvorku v nafukovacím bazénku. Proč nám tak kecáš?
A v té flaštičce to byla zcela určitě irská whiski. Přestaň kombinovat, popadni pomlázku a mazej na koledu. Jaga.
Při Vaší zkušenosti, aspoň se tady tak prezentujete, by Vám, Jago, mohlo dojít, že nekecá. Viz některé další příspěvky. Pokud člověk něco nezná, neznamená to, že to neexistuje.
tuk
Brzo? Tedy od poloviny března do poloviny dubna, kdy jsou již teplé dny, ale studené noci.
tuk - Vy často chodíte od poloviny března do poloviny dubna na borůvky? Já byl včera v lese a kupodivu jsem nenašel ani jednu borůvku. Ale třeba jsem jen špatně hledal .
jak123 - "Pokud člověk něco nezná, neznamená to, že to neexistuje".
Aha, takže když jsem ještě v polovině dubna neviděl v lese zralé borůvky, neznamená to, že neexistují. Je ale možné, že tazatel šel na borůvky třeba do Kauflandu. Jenže tam zase běžně nerostou břízy. Nebo možná rostou, jen já to nevím Dneska je holt možné všechno .
danak
Tak si přečtěte příspěvky výše, touhle dobou se chodí na borůvky - větvičky na okrasu. Březen - duben je myšlen sběr březové vody
Až na tu podivnost s borůvkama tak zajímavé. "Březovou vodu" se odhodlávám sbírat už pár let, vždycky to propásnu. Sbírat to umělohmotnou hadičkou jsem teda taky neviděl, spíš jsem si to představoval pomocí žlábku jak se sklízí míza sladkého javoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.