Nejste přihlášen/a.
no znám boty co smrdí po asfaltu a nevysmrádly do konce životnosti, ťaman je prodával, tak jestli tak voní kbelíky tak bych je vrátil..
Záleží jak moc smrdí. Pokud nějak intenzivně, tak bych doporučil nechat je někde v teple cca měsíc vysmrádnout. Pokud to není nic dramatického, tak bych se nebál použití. Ono by v těch kýblech nic toxického být nemělo, je to recyklovaný materiál a ten někdy smrdí. Třeba pro ukládání brambor je to samozřejmě nevhodné, ale nebál bych se v tom pěstovat. Zápach se pohltí v hlíně a tam se to postupně rozloží, pokud přece jen rostlina něco přijme kořeny, tak by to kvalitu zeleniny nemělo ovlivnit, teoreticky to může i zafungovat jako hnojivo, rostlina to metabolizuje.
Nejlepší řešení bude vědra reklamovat, jak zde navrhl rádce 111. A koupit jiná bez zápachu.
Takhle často smrdí i rychlovárné konvice, ze kterých se zalévá čaj celé rodině a dennodenně. Když jsem jednu takovou chtěla reklamovat, bylo mi řečeno, že to časem vyčichne, že to není na závadu. Časem vyčichlo, ale stejně jsem vařila vodu raději v jiné. Rajčata pěstujeme v těch bílých kbelících od stavebních materiálů. Ty černé stavební kbeliky na maltu mám na pletí a nikdy nebyly cítit. Ani nové plastové truhlíky nesmrdí. Co to máte za výrobky? Odkud? Je na nich nějaká značka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.