Nejste přihlášen/a.
už někdo sekáte trávu, tady už je tak velká, že by se mohlo, akorát je to mokré, někde je nízká,ale jak jsem ji loni ještě v listopadu neposekala,už vykukuje a mám mezi ní plno mechu,d
Chystal jsem se posekat trávu na chatě, ale zjistil jsem, že mi přes zahradu přešlo stádo sviní, takže tam můžu tak nejvýš sázet brambory.
Chata je na kraji lesa a plot tam kdysi směl být jen "živý" (osadní předpis). Dneska by to snad už oplotit šlo, ale nemám to v úmyslu. On ten trávník je teda spíš "mechník", takže zas tak velká škoda nevznikla, ale dá dost práce to uvést aspoň trochu do původního stavu.
no téda, pěkně to poničili, pokud to je vše vaše, já bych to asi měla oplocené, to je síla, to máte na samotě, nebojíte se tam,d
Jo, je to moje, je to v lese na kraji osady a na hraně údolí Chyňavského potoka. Občas tam přes zimu nějaké to prase trochu zarylo, patří to k věci a neřešil jsem to. Nikdy to ale nebylo v takovém rozsahu. Plot tam nechci. Nemám ploty rád a původně to i zakazovaly stanovy osady. Navíc je to značně nerovný terén a plot by byl dost složitá záležitost.
pěkná tráva, já zatím sekala jednou a ne všude stále pršelo a je to mokré, jinak s trávou nic nedělám, je fakt, že mezi ní je i mech, ale nechávám to,máme větší plochu a ta vzdadu není aní využitá, jak to máte se sekáním o víkendu, já sekám jak se mi zachce i v neděli, možná i dneska, máme sousedy,kterým je to jedno,taky stále sekají,už jsme si nějak zvykli,vždycky to nevyjde o víkendu to nechat, když je zrovna hezky,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.