Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědé skvrny na listech avokáda

Od: mdvorakova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

mám hnědé skvrny na listech avokáda. Co dělám špatně?

Děkuji za odpověď. Marcela Dvořáková

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Avokádo v našich podmínkách je docela obtížné pěstovat. Zalévat avokádo jakou vodou? Normálně z kohoutku nebo destilovanou? A jak často. Případně kde máte avokádo umístěné? A jakou teplotu máte přibližně v místě kde se avokádo nachází?

liska5
hodnocení

0x

Většinou moc vody a chladno. Pak se může objevit houbová choroba, při níž hnědnou listy. Je to strom, poroste pořád. Já ho musela odvézt do vestibulu hotelu, porotože už zaplnil okno a hlavně větve trčely neuspořádaně do prostoru. Nevím, zda ještě žije, je to skoro deset let. Jen mám na památku vylisovaný jeden jeho list přes 30 cm dlouhý. Místo něj jsem vysadila tři pecky od liči do středu květináče. Byla z nich pěkná pokojovka, rostly pomaleji a byly subtilnější, něco jako fikus benjamínek. Ty jsem taky darovala.,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]