Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teploměr a vlhkoměr

Od: hello odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.
Doma mám teploměr a vlhkoměr v jednom ,který má metrovou měřící sondu ,tak mě napadlo jestli je třeba možné dát tu sondu do hlíny v květináči. Jen mě to tak napadlo. Nechci zase aby se poničila, tak se ptám. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Teploměrem a vlhkoměrem urcujete stav venku, ne? Jestliže to dáte do květináče hodnoty můžou být zcela jiné. Pokud teda chcete znát hodnoty hlíny a její teplotu dejte to do toho květináče

hodnocení

0x

Já jsem si ho koupila na AliExpressu a jsem moc spokojená. A mají i jiné typy. Funguje to velmi dobře, mám ve foliáku, ale můžete ho píchnout i do květináčů. fr.aliexpress.com/...

Mimochodem, můžete ho koupit i u nás, jestli se bojíte Číňanů, ale zaplatíte za něj nehorázné peníze. merice-teploty-vlhkosti.h/...

Našla jsem ho také i jinde v obchodech, které se tváří jako české, ale pozor, nejsou, sice je to česštiny přeložené, ale zboží jde přímo z Číny, platíte za zprostředkování a nenáte jistotu, že Vám přijde opravdu kvalitní výrobek. Když koupíte rovnou na AliExpressu, můžete si prodejce ověřit a lehce zjistit, jestli prodává kvalitní zboží. A jestli můžete dát ten co máte doma do hlíny nevím, protože tady není ani foto. To budete nejlpe vědět Vy, za jakým účelem jste ho koupil.

hodnocení

0x

Zapuzdreny teplomer vodotesneho druhu do pody zasunut mozete, vlhkomer sa znici, kedze z principu nemoze byt vodotesny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]