Nejste přihlášen/a.
Já jsem si ho koupila na AliExpressu a jsem moc spokojená. A mají i jiné typy. Funguje to velmi dobře, mám ve foliáku, ale můžete ho píchnout i do květináčů. fr.aliexpress.com/...
Mimochodem, můžete ho koupit i u nás, jestli se bojíte Číňanů, ale zaplatíte za něj nehorázné peníze. merice-teploty-vlhkosti.h/...
Našla jsem ho také i jinde v obchodech, které se tváří jako české, ale pozor, nejsou, sice je to česštiny přeložené, ale zboží jde přímo z Číny, platíte za zprostředkování a nenáte jistotu, že Vám přijde opravdu kvalitní výrobek. Když koupíte rovnou na AliExpressu, můžete si prodejce ověřit a lehce zjistit, jestli prodává kvalitní zboží. A jestli můžete dát ten co máte doma do hlíny nevím, protože tady není ani foto. To budete nejlpe vědět Vy, za jakým účelem jste ho koupil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.