Nejste přihlášen/a.
Předpěstováváme si papriky, rajčata, atd. za oknem, ale rostlinky jsou takové tenké, vytáhlé a neduživé. Myslíme si, že je to nedostatkem světla. Může pomoci třeba přisvětlení LED páskem UV? Rostlinky se potom na záhoně vzpamatují, ale teď je na ně zoufalý pohled. Poradíte? Díky Ludva
Já mám prosbu. Prosím vás, položte jedno flancku rajčete, až po lístky a zasypejte hlínou. Moc by mě zajímalo, jestli na lodyze nepustí kořínky a tím se zpomalí v růstu. Do volné půdy se sadí šikmo, všechno, co je pod zemí, tak pustí kořeny. Udělá to i sazenička?
udělá to i sazenice, já je přepichuji do hlubokých kalíšků jen asi na 2/3 zaplněné a přitom zasypané až po děložní lístky, , jak se vytahují tak je přisypávám...nejochotnější na to kořenění jsou rajčata..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.