Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velmi hořký celer

Od: herd® odpovědí: 2 změna:
Setkali jste se s celerem, který vypadal uplně normálně jako jiný celer, až na to, že po vyvaření byl totálně hořký?
Přirozeně, před vyvařením jsem si ničeho nevšiml, neboť syrový celer nemám ve zvyku ochutnávat.
Zároveň jsem měl pocit, že byl došeda, ale toho jsem si taky nevšiml předtím.
Mohl být shnilý? Nic tomu nenasvědčovalo, vypadal hezky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také jsem měla hodně podivný celer. Líbil se mi maličký, ale nešel ani oškrábat jak byl tvrdý. Ořezala jsem ho, ale byl černý a nedobrý. Smutně jsem ho vyhodila. Nepokazím hrnec dobrého vývaru zbytečnou šetrností s celerem.

hodnocení

0x

Může se stát.Nejspíš chyba v pěstování,neměl co potřebuje.Jinak pokud se dobře oloupe celer a nic špatného na něm není vidět,jedovatý nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]