Setkali jste se s celerem, který vypadal uplně normálně jako jiný celer, až na to, že po vyvaření byl totálně hořký? Přirozeně, před vyvařením jsem si ničeho nevšiml, neboť syrový celer nemám ve zvyku ochutnávat. Zároveň jsem měl pocit, že byl došeda, ale toho jsem si taky nevšiml předtím. Mohl být shnilý? Nic tomu nenasvědčovalo, vypadal hezky.
Také jsem měla hodně podivný celer. Líbil se mi maličký, ale nešel ani oškrábat jak byl tvrdý. Ořezala jsem ho, ale byl černý a nedobrý. Smutně jsem ho vyhodila. Nepokazím hrnec dobrého vývaru zbytečnou šetrností s celerem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.