Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte, co to je?

Od: doutnak® odpovědí: 5 změna:
Ahoj. Neznáte prosím někdo "toto"? Asi tropické ovoce? Dala mi "to" sousedka neví co to je,dostala to od syna*smich*
doplněno 07.03.23 15:05: Na první pohled to připomíná slívu..velikost slívy..Ale tvrdší slupka.. Nevím jak to naporcovat..jestli loupat,nebo co vlastně s tím?
doplněno 07.03.23 16:22: Tak jsem to rozřízl a bude to asi přezrálé

Nevíte, co to je?
Nevíte, co to je? #2
Nevíte, co to je? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jituna
hodnocení

0x

a syn jako neví kde to vzal?*mir*

hodnocení

Asi ano..Ale stará paní to zapomněla a přece jí nebudu říkat, ať zavolá synovi;) Slušně jsem jí poděkoval a teď řeším,co s tím;)

liska5
hodnocení

0x

Vypadá to jako nezralé kivi, plod aktinidie. Za týden doma změkne. Pěstuje se i u nás a jsou i nechlupaté kožovité odrůdy s malými plody..

hodnocení

Nejspíš ne, protože, když se s tím zatřese, tak v tom něco lehce chrastí.. Podobně jako v čokoládovém Kinder vejci..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]