Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Hořká mrkev

Od: neme odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, proč jsou nějaké mrkve místo toho aby byly sladké nahořklé? Platí u mrkve to samé jak u cukety, že pokud je hořká, tak by se neměla konzumovat?
Dělala jsem mrkvovou omáčku a byla lehce nahořklá...(domácí mrkev)

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

lenka1
hodnocení

0x

No to protože obsahuje víc něčeho co tu hořkost způsobuje.(Hořčiny?)A že by se to tam dostala z půdy?

Neslyšela jsem, že by se tím někdo otrávil. Rozbor v laboratoři.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]