Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak pěstovat převislé jahody,které podle inzerátů dosahují výšky 150 cm.
Poslouchala jsem rádio, kde odpovídali zkušení zahrádkáři a že žádné takové jahody neexistují, prý je to podvod. Přece si nemohou dovolit inzerovat něco, co neexistuje ne? Inzerovali to i v zahradnictví Kruh v Jilemnici. Má někdo s podobným problémem zkušenosti?
Moc děkuji. Donislav
Také mě zaujal inzerát o jahodnících šplhajících k nebi. Je teď ve všech možných novinách a časopisech .Vypadá to velmi lákavě, ale když jsem se o to začala více zajímat, tedy hledat na internetu, dozvěděla jsem se, že to je opravdu podvod. Většina těch co tam píše jsou lidé, kteří naletěli a sazenice si koupili. K vašemu dotazu, že by přece neinzerovali něco, co neexistuje - Proč by neinzerovali a nenabízeli, když se najde spousta těch co na to skočí a koupí si to. A nejen jahody, kapitola sama pro sebe jsou třeba přípravky na hubnutí. Ty taky nefungují ,stojí poměrně dost peněz. a lidi je kupují. Kvůli pár stovkám se nikdo soudit nebude a podvodná firma vydělává.
No milá Madlo, přikláním se k vašemu názoru a jahody budu pěstovat pro vnučku sice nízké ale zato určitě něco na nich bude.
Mám jen pár keříčků /snad 30 ks/ ale loni byly první rok a měly poměrně hodně plodů. Tak hold zůstanu při mém systému a děkuji,že se mi vaším přičiněním otevřely oči. D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.