Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký skleník

Od: jarusks odpovědí: 10 změna:
Prosím poraďte který skleník pořídit, který máte, vaše osobní zkušenosti.
Základnu uděláme betonovou.
Děkuji za Vaše postřehy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jedině ruský polykarbonátový skleník Volya.Osobní zkušenost.

Souhlas, Volya, konkrétně Trjoska. Bydlíme v severních Čechách a sněhy i zimy přežívá zatím fajn. Známí zde ve městě mají předchůdce, Volya dum (snad?), už delší čas a jsou maximálně spokojeni. Poslední roky se u nás na severu skleníky této značky rozmohly.

jarusks
hodnocení

Moc děkuji

hodnocení

0x
Skleník Variant, sklo, pozink materiál, po třiceti letech bez nátěru stále Ok.

jitka3
hodnocení

0x

Mám ze skla a v pohodě. Sklenice od okurek.

hodnocení

0x

Mám sklenák od firmy Vitreus.Nechtěl jsem plastový protože sousedi je mají po třech letech zelené.

Zřejmě nezaslepili konce komůrek paropropustnou páskou. K levným skleníkům nebývá přibalená, ani se o tom nepíše v návodu.

Mají to zelené z venku

Tak to stačí umýt.
zdenka
Dobry den ,jak jste prosím spokojeny se skleníkem Viterus .Take přemýšlíme o skleníku a všimla jsem si této firmy .
Dekuji .
Zdenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]