Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na věci dnešní doby

Od: autobus® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych znát prosím názor na záležitost týkající se dopravy "zboží" u nás. Po delší době jsem objevil v nabídce semen Majoránku Marcelka a tak jsem dotazem chtěl vědět jaká je možnost zaslání požadovaného. Jako jedna možnost by byla PPL prý "jen za 139,- při ceně balíčku 25,- Nejsem zrovna nejmladší a konkrétní názor je že za tu cenu zaslání semen oželím .Taková starost v dnešní době:-D je možná zbytečná ale třeba někoho něco podobného napadlo a odpoví mi. Olin

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, ta cena za dopravu je vysoká. Já bych to nechtěl, ani kdyby mi to zadarmo přinesli až do kuchyně, natož abych za to něco měl platit. ;)

Dopravci je úplně jedno, jestli veze balíček za 20 Kč, nebo za 2000 Kč. Náklady na dopravu jsou stejné a on určitě nebude prodělávat jen proto, že veze bezcenné zboží. A jestli to "zboží" tak nutně potřebujete, vemte taxíka a zajeďte si pro něj osobně. To Vás určitě vyjde levněji *smich*.

liska5
hodnocení

1x

Takto sháním určité druhy máty. A jelikož jsem z provinčního městečka, kde mají jen jeden druh, tak se kvůli tomu chystám zajet někam do velkoměsta. Dovoz semínek z e- shopu a moje cestování vyjde nastejno a ještě poznám jiné kraje i obchody. To ale musíte být důchodce. Možné je i pověřit někoho ze známých, který žije blízko onoho obchodu se semeny, aby je koupil a poslal Vám v dopise. Poštovné vyjde tak do 35 Kč.

nerentier
hodnocení

0x

Pokud oznámí cenu předem, nelze hovořit o nepříjemném překvapení. Dostala mě jiná věc: Jednou jsem koupil zlatý slitek za cca 150 K a přivezli ho v dodávce, malá krabička pohozená v nákladovém prostoru mezi ostatními, vesměs velkými krabicemi. Samozřejmě je to pojištěno, ale stejně...*alene*

toki*
hodnocení

0x

Když už, tak je nejlepší domluvit se ve vícero lidech, a složit se na dopravné. Když s domluvíte s kamarádem a seženete 3 tety, co si každá něco vybere, tak dáte každý za dopravu necelých 30 kč.

No, jestli máte vyhlédnuté "pouze" jedno malé balení... tak se to asi stejně nevyplatí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]