Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych znát prosím názor na záležitost týkající se dopravy "zboží" u nás. Po delší době jsem objevil v nabídce semen Majoránku Marcelka a tak jsem dotazem chtěl vědět jaká je možnost zaslání požadovaného. Jako jedna možnost by byla PPL prý "jen za 139,- při ceně balíčku 25,- Nejsem zrovna nejmladší a konkrétní názor je že za tu cenu zaslání semen oželím .Taková starost v dnešní době
je možná zbytečná ale třeba někoho něco podobného napadlo a odpoví mi. Olin
Ano, ta cena za dopravu je vysoká. Já bych to nechtěl, ani kdyby mi to zadarmo přinesli až do kuchyně, natož abych za to něco měl platit. ![]()
Dopravci je úplně jedno, jestli veze balíček za 20 Kč, nebo za 2000 Kč. Náklady na dopravu jsou stejné a on určitě nebude prodělávat jen proto, že veze bezcenné zboží. A jestli to "zboží" tak nutně potřebujete, vemte taxíka a zajeďte si pro něj osobně. To Vás určitě vyjde levněji
.
Takto sháním určité druhy máty. A jelikož jsem z provinčního městečka, kde mají jen jeden druh, tak se kvůli tomu chystám zajet někam do velkoměsta. Dovoz semínek z e- shopu a moje cestování vyjde nastejno a ještě poznám jiné kraje i obchody. To ale musíte být důchodce. Možné je i pověřit někoho ze známých, který žije blízko onoho obchodu se semeny, aby je koupil a poslal Vám v dopise. Poštovné vyjde tak do 35 Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.