Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku nůžky na větve

Od: drachir® odpovědí: 8 změna:

zdravím prosím nemá někdo zkušenost s těmito AKU nůžkami na větve viz obrázek má to být dárek pro zahradníka děkuji

Aku nůžky na větve
Aku nůžky na větve #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Ano, s podobnymi. Je to uplne k prdu. Kvalitni rucni s prevodem udelaji vic prace v kratsim case.
hodnocení

děkuji taky jsem si to myslel

hodnocení

0x

Toto plastové udělátko je na prd - možná bude pěkně pípat...blikat ale pro práci pořádné kovové nůžky - osobně používám Felco - možnost výběru z velikostí dle ruky, dosažitelné náhradní díly..prostě řemeslo pro radost amatéra ev spokojenou práci profíka.

asd1

Dobré jsou i Bahco (dříve Sandvik), taky víc velikostí/ verzí, materiál opravdu kvalitní.

Mám i ty Bahca a pocitově se mi lepší...robusnější... zdají ty Felca. Ale oboje nůžky jsou o několik levlů výše než bateriové Bošky.

hodnocení

0x

Nevím, nad čím se tu bádá. Ještě když to má být pro zahradníka a ne pro děcko na hraní.

Slušný aku nůžky jsou zhruba 15x dražší, takže...?

asd1

Spousta lidí má zažito že Bosch = kvalita (přitom spousta věcí od nich je jen drahá "laciná čína"). Nápad dát zahradníkovi aku nůžky může neznalýmu připadat jako dobrá věc. V ruce jsem to neměl držim se klasiky, ale určitě jsou těžší, musí se nabíjet, baterka za tři roky chcípne atd. Tyhle nevýhody tam budou určitě.

Nejlíp aby dostal víc možností na vyzkoušení jaký typ a velikost mu sedne = výlet na nějaký sraz zahradníků/ stříhání sadu atd. a tam si to vyzkoušet.. Nebo výstavu výrobce kde jsou všechny (a vzít si sebou i pár větví na stříhání)

Mmch. hodně dobrý nůžky jsou od Gardeny za dvě stovky (ale jako hodnotný dárek pro zahradníka spíš nevhodné..) Gardena Zahradní /...

angelina
hodnocení

0x

mam podobne a nejsou v nicem lepsi nez obycejny z LIDLU

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]