Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dnes jsem dostala darem tyto dvě krásné květiny. Nevíte prosím co je to zač? Vypadá to jako Photos, ale nejsem si jistá. Ta tmavší má takové tvrdší listy. Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, jenom k té voskovce. Ano, je to hezká kytka a moc krásně kvete. Ovšem, z těch květů odkapává lepkavá tekutina, tak si ji potom dejte např. na noviny (ulepí to nábytek nebo koberec). Další problém je, že při kvetení je ta vůně hodně silná (takže do ložnice se nehodí - může z toho bolet hlava). A pokračujte v tom zatáčení výhonů. Zdravím!
Já jsem nepokračovala s tím zatáčením a voskovka mi visela z velké misky / květináč by zvrhla/ z horní skřínky zboku linky skoro až na zem. Květy krásné bíločervené okolíky. A jak píše Ben, voněly, jako když se pálí bakelit a ronily lepidlo.
Podobně jako Liška nezatáčím voskovky do věnců. Jedna mi visí v závěsu na háčku ze stropu v neuspořádaném chomáči, druhou mám na poličce a s pomocí hřebíčků a nití se stonky táhnou skoro po celé stěně. Mám to nad postelí a občas na mě nějaký ten suchý kvítek spadne. Ale efekt ze zelené stěny je větší než úlek při občasném probuzení. Svým kytkám a pejskům jsem toho vždy tolerovala hodně .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.