Nejste přihlášen/a.
Ahoj, u motorové pily HECHT 45 mi snad myš prokousala primer. Chtěl bych ho vyměnit, ale netuším jak se k němu mám dostat. Nový už mám, primer tam drží za západky, takže se k němu potřebuju dostat zevnitř. Viz obrázek - když odmontuji ten horní červený kryt, k primeru se nedostanu, ten je schovaný níže pod tou slitinou. Ani kdybych vymontoval karburátor, tak si myslím že si nepomůžu. Vypadá to že snad budu muset odmontovat rukojeť (ta obsahuje palivovou nádrž), nenašel jsem ale jak se to dělá - jsou nějaké šrouby v těch silenblocích? Máte s tím prosím někdo zkušenost? Nebo k dispozici montážní návod? Děkuji velice
Tak se mi to nakonec podařilo rozebrat. Musí ven skoro všechno - horní kryt, karburátor (vytáhnout z něj hadičky, vysunout z táhla plynu; bacha je tam malý kovový kroužek mezi karburátorem a sacím potrubím, tak ho neztratit), madlo, kryt se startérem, pod tím vším je šest silentbloků, uprostřed silentbloku je vždy krytka, ta se vyloupne malým šroubovákem (viz. foto) a pod tím je šroub. Při sundavání toho dílu s nádrží se vysunou hadičky co byly připojený ke karburátoru a ještě se vysmekne guma kterou prochází táhlo plynu. Pak jsme konečně u primeru. Jako bonus si člověk pilu důkladně vyčistí.
Schéma pily se dá najít na cz.hecht.cz/... → dole "Katalog náhradních dílů"→ "Pily retezove"→ mé pile odpovídá "45 46 model od 2019.pdf"
Primer je jen zacvaknutý má zobáčky,zabrat a vyskočí.nový se jen zatlačí a on zacvakne,Pozor jsou tam 2 trny,jeden saje druhý vrací benzín do nadrže.nezaměnit.není potřeba rozebírat pul pily.dobrý je na toto pean tim si hadičku fixujete a přendáte.trny na primeru mají rozdílné delky tak že rozpoznáte jak to bylo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.