Ahoj...koupila jsem si pár sukulentů..a přišli v pohodě neumrzli ale chtěla bych je dát do keramických květináčů. Ale nevím jak to udělat dát i s plastem do květináče a při zálivce jen vyndat . Dát do toho keramického na dno keramzit. Nebo rovnou zasadit do toho keramického ale jak potom se zálivkou? Kaktusům dávám vodu do misek jednou za čas. A u těch keramických květináčů nevím jak to udělat? Díky za rady. doplněno 28.01.23 10:05: Konkrétně do těchto květináčů co mám doma. Díky za odpověď.
Já do keramických obalů na květináče dávám na dno misku. Pro jistotu,aby se keramika nepromáčela,což se mi jednou stalo.No a na misku květináč posadím.Misku do malého obalu na květináč vyrobím z nějakého umělohmotného obalu potravin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.