Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sukulenty v zimě - objednané

Od: alena* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, stěhovala jsem se k příteli a objednala jsem si nějaké sukulenty .
Teď o tom trochu přemýšlím zda jsem neměla nechat na lepší počasí. Mám strach aby nezmrzly cestou.
Přiložím stránku kde jsem objednala.
lukscheiter.eu/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud je eshop kvalitního charakteru, tak sukulenty zabalí tak, aby nezmrzly.
Je to v jejich zájmu.
Náš zákazník, náš pán :)
alena*
hodnocení

Nikdy jsem s e-shopu neobjednávala tak nevím.

hodnocení

3x

Pokud jste ještě nedostala informaci, že balík byl předaný dopravci, zkuste do obchodu zavolat a třeba požádat o odložení dodání. Ale stránky firmy vypadají dobře, mělo by se jednat o spolehlivého zahradníka. Spolehlivého nejen v dodání, ale i dostatečně obeznámeného s nároky rostlin na teplotu během přepravy. Já kdysi v e-shopech rostliny a cibule objednávala. A měla jsem výborné zkušenosti. Plantica poslala živé rostliny naprosto dokonale zabalené, Basík na konci zimy informoval, že příliš mrzne a dočasně přestává zasílat. Tak ať to dobře dopadne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]