Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokojovky vertikálně-typy pro levné řešení

Od: juglans® odpovědí: 5 změna:

Zdravím milovníky květin s dobrými nápady,jak umístit květiny na stěnu v interieru tak,aby vytvořila jakýsi obraz,souvislou zelenou stěnu.Vím,že je možnost si tyhle systémy objednat,třeba od Gardners,kde stojí třeba 20 000kc a více,podle rozměrů .Jenomže pro mne, je to opravdu nemyslitelná částka.zařizuji celý byt,kde jsem 1,5 roku.Stále mám jednu holou stěnu a nemám ráda kýče,takže pro mne se nabízí,pouze květiny.Přemýšlela jsem dát na stěnu police nějak nad sebe a umístit na ně květiny,plazivé,vzpřímené a tak vytvořit zelenou stěnu.Uvítám jakoukoliv nápaditost ,typy na realizaci.Stěna by měla být nad postelí,nad čelem,vysokým 111 cm a zelen šířka - 140 X výška - 100 cm až 143 ke stropu,ale to v případě vysokých rostlin na vrchní polici,kde dostanu kvůli zálivce.Budu ráda za každý nápad,radu,nebo fotečku pro inspiraci.Předem moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jste trošku kreativní? Musí to být jen police s květinami? Co si sama něco vyrobit? Líbí se mi mechové obrazy, určitě je na netu spousta návodů a variant..

Mechový obraz jak/...

Jak vyrobit mecho/...

mechový obraz jak/...

doplněno 22.01.23 16:41:

@juglans jj, jsou super, moc pěkné, dá se vybrat, tak to jsem ráda..

hodnocení

Dobrý den Andy.Mechové obrazy se mi také moc líbí i jsem přemýšlela o této dekoraci,ale asi bych případně použila jen malé obrázy z mechu,líbily se mi v kulatém rámu.Víte,já nemám kde mít kytky a na stěnu,je jediná možnost,takže bych chtěla využít místa především na ně.V místnosti jedno okno a na něm z těží přechovávám kytky,které v létě pěstuji venku,kvůli kocourovi.Rád leze na parapet a kouká ven,občas něco shodí.Naštěstí bydlím na sídlišti,kde můžu v létě opravdu neomezeně s kytkama venku řádit,mám i kompost,jelikož za panelákem je příroda,les,takže ještě že tak,byla jsem celý život zvyklá na zahradu.Jen v tom bytě mi kytky chybí,takže mi sice jde i o estetikuale také o možnost pěstování.Jestli jsem kreativní.No,nemám moc představlivost předem.dekoruji až,když mám v ruce,čím vyzdobit a to si myslím,že pak dokáži.Když mám nějakou myšlenku tvoření,tak naonec vznikne trochu něco jiného.Zkráta předem neodhadnu.To samé je s rozmístěním polic.dokud je nemám v ruce,abych zkusila jak to bude vypadat,neodhadnu a malovat vůbec neumím,abych si to načrtla.Půjdu se ted podívat na vaše odkazy a napíši.pro zatím velice děkuji.

hodnocení

Andy,udělala jste mi velikou radost,že je zde i návod,jak mech stabilizovat.Nějak se mi před tím nedařilo toto zjistit.Udělat si obrázky,i kdyby malé,nebo jako dárek,určitě tohle bude moc těšit a tady nemám strach,poněvadž budu moct zkoušet,jak se bude jevit.V dalším odkaze je fajn inspirace.Moc díky

tm
Ten mech vypadá zajímavě... otázka je, jak to vypadá po několika měsících, až mech vyschne a zapráší se...
hodnocení

Měl by zůstat stejný na několik let.Píší,že ofoukávat prach fenem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vertikalne
Otázky na téma vertikální

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]