Nejste přihlášen/a.
Zdravím milovníky květin s dobrými nápady,jak umístit květiny na stěnu v interieru tak,aby vytvořila jakýsi obraz,souvislou zelenou stěnu.Vím,že je možnost si tyhle systémy objednat,třeba od Gardners,kde stojí třeba 20 000kc a více,podle rozměrů .Jenomže pro mne, je to opravdu nemyslitelná částka.zařizuji celý byt,kde jsem 1,5 roku.Stále mám jednu holou stěnu a nemám ráda kýče,takže pro mne se nabízí,pouze květiny.Přemýšlela jsem dát na stěnu police nějak nad sebe a umístit na ně květiny,plazivé,vzpřímené a tak vytvořit zelenou stěnu.Uvítám jakoukoliv nápaditost ,typy na realizaci.Stěna by měla být nad postelí,nad čelem,vysokým 111 cm a zelen šířka - 140 X výška - 100 cm až 143 ke stropu,ale to v případě vysokých rostlin na vrchní polici,kde dostanu kvůli zálivce.Budu ráda za každý nápad,radu,nebo fotečku pro inspiraci.Předem moc děkuji
A jste trošku kreativní? Musí to být jen police s květinami? Co si sama něco vyrobit? Líbí se mi mechové obrazy, určitě je na netu spousta návodů a variant..
@juglans jj, jsou super, moc pěkné, dá se vybrat, tak to jsem ráda..
Dobrý den Andy.Mechové obrazy se mi také moc líbí i jsem přemýšlela o této dekoraci,ale asi bych případně použila jen malé obrázy z mechu,líbily se mi v kulatém rámu.Víte,já nemám kde mít kytky a na stěnu,je jediná možnost,takže bych chtěla využít místa především na ně.V místnosti jedno okno a na něm z těží přechovávám kytky,které v létě pěstuji venku,kvůli kocourovi.Rád leze na parapet a kouká ven,občas něco shodí.Naštěstí bydlím na sídlišti,kde můžu v létě opravdu neomezeně s kytkama venku řádit,mám i kompost,jelikož za panelákem je příroda,les,takže ještě že tak,byla jsem celý život zvyklá na zahradu.Jen v tom bytě mi kytky chybí,takže mi sice jde i o estetikuale také o možnost pěstování.Jestli jsem kreativní.No,nemám moc představlivost předem.dekoruji až,když mám v ruce,čím vyzdobit a to si myslím,že pak dokáži.Když mám nějakou myšlenku tvoření,tak naonec vznikne trochu něco jiného.Zkráta předem neodhadnu.To samé je s rozmístěním polic.dokud je nemám v ruce,abych zkusila jak to bude vypadat,neodhadnu a malovat vůbec neumím,abych si to načrtla.Půjdu se ted podívat na vaše odkazy a napíši.pro zatím velice děkuji.
Andy,udělala jste mi velikou radost,že je zde i návod,jak mech stabilizovat.Nějak se mi před tím nedařilo toto zjistit.Udělat si obrázky,i kdyby malé,nebo jako dárek,určitě tohle bude moc těšit a tady nemám strach,poněvadž budu moct zkoušet,jak se bude jevit.V dalším odkaze je fajn inspirace.Moc díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.