Dobrý den , rostliny nepřelévám a nejsou ve vlhku , ale vždy , když je jen trochu zaleju , tak se na povrchu objeví bílé chloupky . Vždy to co nejvíc odeberu a doplním novou zeminou , ale stane se to vždy . I po vypečení hlíny . Nechci žádné jiné rady , chci jen jednu . Konkrétně bych chtěla znát nějaký sprej , který na to nastříkám a budu mít alespoň na chvíli klid . Neznáte prosím nějaký sprej na plísně v květináči? Děkuji
Je nutno častěji doma větrat a dobrou zkušenost mám s tím, že plíseň posypu skořicí. Ta ničí plísně a houby.
liska5
Taky zaleju roztokem Previcuru Energy od Protect Garden. Abyste byla v obraze, tak sklenička 15 ml za 99,-. Stačí 1 ml na 1 litr a zalít časem opakovaně.
mirka*
Dáte mi prosím odkaz na ten produkt , nějak se v tom ztrácím . Děkuji
Rádkyně asi myslí "Magnicur energy", protože ten "Previcur energy"prodávají pouze v litrovém balení a stojí to kolem dva a půl tisíce korun. Což mi přijde hodně drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.