Nejste přihlášen/a.
jak skladovat petržel? mám ji ve sklepě s brambory, mrkví, celerem i červenou řepou kde je vlhkost celoročně okolo 80% a teplota v létě max. 9 st. teď 3 st. vše je ok, akorát petržel už teď sesychá a její čištění je za trest, měkne
Pokud už je taková gumová, tak ji očistím a nakrájím na plátky. Rozložím na tác. Usušená je za pár dní. pak ji mám ve špajzu ve šroubovací sklenici a do polévky holt dávám sušená kolečka. Po chvíli varu vypadá, jako čerstvá. Tak to dělám, i když mi zbyde celer nebo hlíva. Někdy to vše naráz namixuju a mám svou vegetu.
Kořenovou zeleninu jako je mrkev, petržel a cerel po sklizni nejprve očistím, dám do mikrotenových sáčků a dám zamrazit. Je to jednoduché a máte jistotu, že vám to ve sklepě neshnije, nebo nesežerou myši. A pak kdykoliv vemu balíček zeleniny, odtrhnu si kolik potřebuji na oběd a zbytek vrátím do mrazáku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.